Walaupun bintik-bintik, tetap comel apam ni. hahaha.. Resepi copet dari RatuHati. Lama dah buat, lagi lama dari apam coklat syedap
3 biji telur
275 gm tepung gandum
220 gm gula halus
150 gm susu segar
3 sudu teh baking powder
1 sudu kecil ovellete
Pewarna
Inti - Blueberry jam
Cara-cara:
Pukul gula,telur dan ovellete hingga kembang dan berkrim.
Masukkan tepung berselang seli dngn susu segar.
Masukkan 2/4 ke dalam paper cup. Letak inti.
Penuhkan paper cup sehingga 3/4
kukus selama 10 minit..
rajinnya laaa Jihah buat apam dot dot ni...alahai bila laaa den ni nak serajin awak ye...
BalasPadamhadoi kak... malu ai.. lama juga dah tak buat apa2 nih.. *sambil ngintai2 resepi puding lapis cekelet. menunggu hari gaji nih..
BalasPadam